Machineverhuur

U bent handig en wilt uw vloer graag zelf leggen, schuren, boenen, oliën, etc. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken kleinschalig en u kunt hier alle machines lenen die u nodig heeft. Door deze bij de vakman zelf te huren krijgt u ook vakkundig advies en een goede uitleg.

 

De vloer zelf leggen

Als u zelf de vloer wilt leggen hebben wij hiervoor alle benodigde machines te huur. Samen met professionele tips en trucs, krijgt u een goede uitleg over hoe u te werk moet gaan.

En heeft u niet de middelen om de machines op te halen, dan kunt u gebruik maken van onze haal en breng service.

 

Schuren

Het schuren van een houten vloer is professioneel werk. Voor iedere vloer is een andere aanpak nodig. Zo hebben wij voor vloeren met een dunne toplaag of vloeren die vlak zijn een 3D schuurmachine. Deze schuurmachine schuurt circa 50% minder hout weg dan de traditionele bandschuurmachine. Dit scheelt dan ook aanzienlijk met de levensduur van uw vloer. Deze machine is alleen voor professioneel gebruik en kan om die reden niet verhuurt worden. Wilt u toch graag de vloer zelf schuren? We hebben andere schuurmachines die gebruiksvriendelijk zijn voor de verhuur.

 

Oliën en lakken

Met onze twee componenten lakken en oliën kunt u uw vloer zeer duurzaam en milieu vriendelijk afwerken.
Met de keuze van 40+ kleuren en diverse andere mogelijkheden kunt u de vloer helemaal naar wens maken.

 

Materialen

Ook alle professionele materialen die nodig zijn voor de afwerking hebben wij op voorraad. Niet alleen de lak en de olie maar ook de lijm, schuurpapier en pads. Dit zijn producten waar wij zelf ook mee werken. Daarmee bent u zeker van de beste kwaliteit!

 

Schuuraanbieding:  kantenschuurmachine, bandschuurmachine en woodboy samen voor een huurprijs van €150,-  – Huurperiode 3 dagen (Borg €150,-)

vloer schuren en in de olie zetten
Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!