Laminaat vloer

Alle mogelijkheden van een laminaat vloer

Bij een laminaat vloer denken de meeste meteen aan rechte planken. Het is echter ook mogelijk om voor laminaat met een trendy visgraat patroon te leggen.

Een andere optie is een keuze uit diverse beton tegels voor een moderne strakke look.

Wil je alle mogelijkheden eens bekijken?

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Een laminaat vloer of PVC: wat is de beste keuze?

Bij het kiezen van een nieuwe vloer is de eerste stap om een keuze te maken voor het soort vloer. Laminaat of PVC zijn beide goede keuzes. Je bepaalt deze door de eigenschappen van de typen vloeren welke het beste bij je situatie past. Zo is laminaat goedkoper en heeft een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Een PVC voelt warmer aan dan laminaat en is ook wat stiller.

Door het stugge materiaal van laminaat zijn er minder strenge ‘eisen’ voor de ondergrond, waardoor een laminaat vloer vaak meteen stabiel ligt. Zowel een laminaat als PVC vloer hebben zeer fraaie designs die moeilijk van echt hout zijn te onderscheiden en er is volop keuze uit verschillende collecties. Het onderhoud verschilt bijna niet van elkaar en is bij beide eenvoudig en snel uit te voeren. Met stofzuigen of wissen en regelmatig met een vochtige doek dweilen is dit een peuleschil.

Het onderhoud van een laminaatvloer

Onze laminaat vloeren hebben een mooie matte afwerking. En die wil je graag zo houden.

Door structureel te stofzuigen en dweilen met een uitgewrongen dweil is voldoende houd je jouw laminaatvloer in top conditie. Als je gebruik maakt van een schoonmaakmiddel, pak er dan een die de melamine laag (de bovenste beschermlaag) van de laminaat niet aantast, of wat zorgt voor een glanslaag. Bij uw nieuwe vloer krijgt u van ons het juiste schoonmaakmiddel cadeau. Zo kunt u langer genieten van uw vloer.

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze vloeren, of heb je een vraag? Neem snel contact met ons op!

    Contactgegevens

    Hoogstraat 59
    5258 BB
    Berlicum

    Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!