Traprenovatie op maat

Wat is traprenovatie?

Van Gemert Parket heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in traprenovatie. Hier hebben wij diverse systemen voor. We kunnen uw trap met zowel hout, pvc als laminaat bekleden. Een trap bekleden is volledig maatwerk. Uw wensen staan volledig centraal. Verlichting in uw trap of een fluoriserende strip?! Alles kan. Laat u vrijblijvend informeren in onze showroom. We staan u graag te woord.

Houten traprenovatie

Houten traptreden zijn er in diverse houtsoorten. Meestal gebruiken we hiervoor eiken. Eiken laat zich mooi kleuren met olie of een slijtvaste laklaag. Dit kan in dezelfde kleur als houten vloer of een andere kleur naar keuze.

PVC traprenovatie

Een trap kan ook met PVC bekleed worden. Dit is uitstekend te combineren wanneer u ook een PVC vloer heeft. Door de trap en de vloer hetzelfde te maken krijgt u een mooi rustig geheel. Wanneer we PVC gebruiken kunt u kiezen voor een kant en klaar systeem of een mooie afwerking met strips. Ook bij PVC trappen is er keuze voor diverse stootborden. Laat u inspireren in onze showroom.

Neem contact met ons op

    Contactgegevens

    Hoogstraat 59
    5258 BB
    Berlicum

    Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!