Over ons

van Gemert parket

Vloeren sinds 1985

Wij zijn uw houten vloeren specialist. Als ambachtelijk familiebedrijf hebben we een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. houten vloeren maar ook beton stuc, laminaat en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring.

Wij bieden u het beste persoonlijke advies en begeleiding. Als vloerverwarming specialist zijn wij onderdeel van de stichting “vloerverwarming en parket”. Dat betekent dat alleen erkende bedrijven die kundig zijn op dit gebied dit vignet mogen voeren.

Trots en dankbaar zijn wij voor de hoge beoordelingen en de vele positieve reacties op klantenvertellen. Welke u hieronder kunt aanklikken.

Modern staaltje ambacht

Door de markt te volgen en mee te gaan met de laatste trends en te werken met de nieuwste apparatuur en technologie, maken wij de mooiste projecten. Met onze ervaring van meer dan 35 jaar, zit het maken van vloeren ons bloed. Het oude ambacht wordt door ons gekoesterd.

Betrokkenheid

Een moeilijke ondergrond. Een versleten oude trap.  Betonlook in uw interieur of een traditionele. Door ons te verdiepen in uw woon situatie, komen wij tot een persoonlijk eerlijk advies. Zo kunt u een wel overwogen keuze maken. Een vrijblijvend gratis advies is voor ons vanzelf sprekend.

Kwalitatief & Duurzaam

Natuurlijk, dat spreekt voor zich! Wij verkopen A producten die met voorkeur uit de regio komen zonder de prijs kwaliteit verhouding uit het oog te verliezen. We zien in elke opdracht een uitdaging om het mooist mogelijk resultaat te verkrijgen. Alles vanuit eigen hand vervaardigd.

Volledige ontzorging

Het zit hem soms in de kleine dingen. Ons afval opgeruimd. Deuren ingekort en die mat op maat gesneden. Dat wordt je toch blij van. Een vloer in delen maken en mee een meubel verzetten. Geen probleem.

Andere wensen? Laat maar weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Uitgebreid assortiment

We hebben een uitgebreid assortiment aan vloeren, o.a. parket maar ook lamel vloeren, laminaat, beton stuc en pvc vloeren. U profiteert van onze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. Van Gemert parket biedt vele andere vloeren en een deskundig en persoonlijk advies.

Kwaliteit

Van Gemert Parket werkt uitsluitend met eigen personeel, om zo een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen. Dat doen we niet alleen door met eigen mensen te werken maar ook door alleen maar de beste milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Al onze producten voldoen aan de huidige eisen en landelijke normen.
Door voortdurend onze mensen bij te scholen om zo te werken met de nieuwste materialen en ontwikkelingen in de branche, blijft de kwaliteit op een zo hoog mogelijk level. Doordat we uitsluitend met onze eigen mensen en materialen werken kan de wachttijd wat langer zijn dan u gewend bent. Dit doen we om u het beste resultaat te kunnen leveren.

Door met de tijd mee te gaan en alle trends op de voet te volgen is het mogelijk om aan nagenoeg alle wensen te voldoen. Of U nu kiest voor een traditionele patroon vloer een verouderde vloer of een trendy hoogkant parket, wij maken het voor u.

CBW-ERKEND-logo

Oneindig veel mogelijkheden

Zo bieden we u verschillende mogelijkheden op het gebied van vloerverwarming aan in combinatie met een houten vloer.
Maar ook geluidsarme vloeren die door de manier van opbouw u een stilte en wooncomfort bieden.

De consument ziet door de bomen het bos niet niet meer. Daarom heeft van Gemert parket voor u een selectie gemaakt voor ieder budget met de beste kwaliteit.

Neem contact met ons op

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor je vloer. Stel je vraag aan ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Contactgegevens

    Hoogstraat 59
    5258 BB
    Berlicum

    Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!