Smeervloer & Beton Ciré

Kies voor een smeervloer

Een smeervloer is een verzamelnaam voor diverse soorten vloeren die op ( meestal ) een cementstrijkvloer gesmeerd worden. De smeervloeren die wij maken zijn Beton Cire en LavaPox. Beton Cire staat ook bekend als Woon beton, base beton, beton look, Microcement en Beton Stuc.

Het verschil tussen een Beton-Cire en een LavaPox.

In Beton-Cire zit meer tekening als in de LavaPox vloer. Echter is de LavaPox nog harder door de lavasteen deeltjes en de epoxy. Laat u deskundig adviseren want zelfs een mengeling tussen deze vloeren is mogelijk.

Deze vloeren worden tegenwoordig veel gekozen vanwege zijn trendy uitstraling. En vooral ook het gebruikers gemak. In tegenstelling met tegels zijn er geen voegen. Voegen worden snel vies en zijn moeilijk schoon te krijgen en te houden. Smeervloeren zijn volledig vlak.

Met een dikte vanaf 1mm. Ideaal als er weinig hoogte beschikbaar is.  

Wil je alle mogelijkheden eens bekijken?

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Het aanbrengen van een smeervloer

Voor de daadwerkelijke Beton -Cire of LavaPox aangebracht kan worden, moet eerst de ondergrond voorbereid worden. Afhankelijk van de ondergrond, wordt er eerst een primer aangebracht om daarna te kunnen egaliseren. Nu kunnen er 2 lagen Beton-Cire of LavaPox aangebracht worden. Deze vloeren zijn van nature al waterdicht. Om de vloer te beschermen tegen vlekken wordt deze nog behandeld met  super matte invisible laklagen.

Een smeervloer creëert de uitstraling van een designer vloer

Een moderne betonlook uitstraling met vele designmogelijkheden voor elke ruimte in huis. Ideaal voor op de vloer of wand. Maar ook op de trap of meubels bijvoorbeeld.

En dat met 100% milieuvriendelijke materialen die zeer emissiearm zijn.

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze vloeren, of heb je een vraag? Neem snel contact met ons op!

[contact-form-7 id=”5″]

Contactgegevens

Hoogstraat 59
5258 BB
Berlicum

Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!