Houten vloer

Ontdek alle mogelijkheden van houten vloeren voor je interieur

De mogelijkheden van een houten vloer zijn zeer gevarieerd. De bekendste hierin zijn de brede planken en de visgraat, maar er zijn talloze mogelijkheden. Ook worden houten vloeren helemaal op maat en op wens gemaakt. 

Bij de planken en visgraat is er ook een keuze uit de dikte van de toplaag van de vloer. Een fineervloer met is met zijn 0.6mm de dunste en daarmee prijstechnisch interessant. Daarna volgen de multiplanken van 2-6 mm dik. De vol massief houten vloeren zijn de dikste, echter zijn deze niet geschikt voor vloerverwarming.

Wil je alle mogelijkheden eens bekijken?

We nodigen je graag uit in onze showroom!

Voor welk type houten vloer ga jij?

Om het juiste type vloer te kunnen kiezen kijken we eerst naar de situatie en de ruimte waar de vloer komt te liggen. Daarna kijken we samen welke kleur en uitstraling hierop aansluiten. Er is keuze om voor verouderen, borstelen of schaven van de vloer te gaan. Van modern tot robuust en van een landelijke tot een urban look, we vinden altijd iets passend voor jouw ruimte én smaak. Ook de afwerking met olie of lak is bepalend voor het eindresultaat. Een geoliede vloer zorgt voor een shiny touch, terwijl een matte lakafwerking zorgt voor, inderdaad, een matte look van je nieuwe vloer.

Wat kost een houten vloer?

De prijs van een houten vloer varieert erg sterk. Een fineervloer is er al, inclusief leggen, voor ca €60,- euro per vierkante meter. Met een massieve patroonvloer stijgen de kosten per vierkante meter. Dit heeft onder andere te maken met de houtsoort, afwerking, type en legwijze. 

Bij multiplanken speelt ook de dikte van de toplaag een rol bij de prijs. Laat je hierover geheel vrijblijvend informeren in de showroom. Bij Van Gemert Vloeren ben je altijd zeker van een vloer die helemaal bij jouw wensen en interieur past. 

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze vloeren, of heb je een vraag? Neem snel contact met ons op!

    Contactgegevens

    Hoogstraat 59
    5258 BB
    Berlicum

    Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder!